Prøv din bøfsandwich med rødvinssauce fra Arla Karolines Køkken®.
30865 kJ / 7377 kcal
1047 kJ / 250 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,4 g |
Protein: | 9,7 % | 6 g |
Kulhydrat: | 14,7 % | 9,1 g |
Fedt: | 75,6 % | 21,4 g |
Har du mod på selv at bage burgerboller til din bøfsandwich?
Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik.
3
Løg i tynde skiver (ca. 200 g)
|
|
---|---|
75 g
Groft rugmel (ca. 1¼ dl)
|
|
½ liter
Smagsneutral olie fx rapsolie
|
|
½ tsk
Fint salt
|
10 g
Smør
|
|
---|---|
2
Grofthakkede løg
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
3 dl
Vand
|
|
¼ liter
Madlavningsfløde
|
|
1 tsk
Sojasauce
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
2 spsk
Saucejævner
|
|
Kulør
|
15 g
Smør
|
|
---|---|
600 g
Hakket oksekød (ca. 6% fedt)
|
|
4
Burgerboller
|
|
1 dl
Tomatketchup
|
|
1 dl
Remoulade
|
|
8 skiver
Syltede rødbeder
|
|
6
Syltede drueagurker i lange skiver
|
|
1
Grofthakket løg
|