Er I mange til brunch kan du vælge at anrette flere ens brætter, eller du kan anrette større portioner af de enkelte dele på hver sit bræt/fad.
15487 kJ / 3701 kcal
668 kJ / 160 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2 g |
Protein: | 15,4 % | 6,1 g |
Kulhydrat: | 38,8 % | 15,3 g |
Fedt: | 45,8 % | 8,2 g |
Bag selv dine pandekager til brunchbrættet - prøv denne opskrift.
Se hvordan du laver et brunchbræt til påske her. Skal du imponere venner eller familie med en lækker påskebrunch, så se med her. Dette skønne brunchbræt indeholder alt frafrugt, yoghurt og pandekager til røget laks, baconæg, ost og avocadomadder.
Bacon
|
4 skiver |
---|---|
Æg
|
4 |
Fintsnittet purløg
|
Stor avocado
|
1 |
---|---|
Friskpresset citronsaft
|
1 tsk |
Groft salt
|
½ tsk |
Ristet flutes eller andet ristet brød (ca. 100 g)
|
4 skiver |
Finthakket rødløg
|
½ |
Røget laks i skiver
|
100 g |
---|---|
Blandede babysalatblade
|
50 g |
Græsk yoghurt
|
300 g |
Akaciehonning
|
2 spsk |
Små pandekager
|
4 |
Basilikumpesto
|
75 g |
Lagret cheddarost i skiver
|
100 g |
Pærer og/eller æbler i tynde skiver
|
2 |
Friske bær, fx hindbær, brombær og ribs
|
200 g |
Røde og gule cherrytomater i halve
|
100 g |
Friskkværnet peber
|
Spiselige blomster, fx gule kronblade fra sæsonens blomster
|
|
---|---|
Friske bær
|
Ristet brød, fx landbrød og rugbrød
|
400 g |
---|