Ca. 8 min. ved 250° - varmluft.
Du kan købe færdige rugbrødschips.
8826 kJ / 2109 kcal
467 kJ / 112 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,7 g |
Protein: | 19,4 % | 5,3 g |
Kulhydrat: | 54,6 % | 15 g |
Fedt: | 26 % | 3,3 g |
150 g
Rugbrød
|
|
---|---|
2 tsk
Olivenolie
|
|
¼ tsk
Fint salt
|
2
Grønne squash i lange ½ cm tykke skiver (ca. 450 g)
|
|
---|---|
2
Røde og gule peberfrugter i brede strimler (ca. 350 g)
|
|
1 tsk
Olivenolie
|
|
½ tsk
Fint salt
|
250 g
Edamamebønner
|
|
---|---|
200 g
Hytteost
|
|
2
Små pillede fed hvidløg
|
|
¾ tsk
Fint salt
|
|
1 spsk
Finthakket rød chilipeber
|
4
Flækkede, lune grove burgerboller (ca. 350 g)
|
|
---|---|
1
Rødløg i tynde ringe (ca. 75 g)
|
|
4 dl
Ærteskud
|