Brug handsker når du river gurkemeje - det farver meget.
Det giver helt sikkert bonuspoint, hvis du serverer hjemmebagte nnanbrød til.
11330 kJ / 2708 kcal
438 kJ / 105 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,3 g |
Protein: | 25 % | 6,4 g |
Kulhydrat: | 41,6 % | 10,7 g |
Fedt: | 33,4 % | 4 g |
Vil du gøre kål på dit kålhoved? Karolines Køkkenskole viser, hvordan du nemt snitter kål som rødkål, hvidkål, spidskål og savojkål.
4 dl
Græsk yoghurt
|
|
---|---|
3
Store, knuste fed hvidløg
|
|
2 spsk
Fintrevet frisk ingefær
|
|
2 tsk
Garam masala
|
|
500 g
Kyllingefilet i mundrette stykker
|
15 g
Smør
|
|
---|---|
2 spsk
Fintrevet frisk gurkemejerod
|
|
3
Finthakkede løg (ca. 225 g)
|
|
4 spsk
Koncentreret tomatpuré
|
|
4 spsk
Finthakkede salte cashewnødder
|
|
2 dl
Grøntsagsbouillon
|
|
1½ tsk
Groft salt
|
2 spsk
Grofthakkede salte cashewnødder
|
|
---|---|
1 tsk
Tørrede chiliflager
|
240 g
Ris, fx brune ris, parboiled - koges
|
|
---|---|
salat af 300 g
Fintsnittet spidskål og
|
|
2
Syrlige æbler i små tern (ca. 200 g)
|