Chokoladeplade med fyld

Chokoladeplade med fyld

30 min
Smelt din yndlingschokolade og top med dit yndlingsknas - og du har en skøn plade hjemmelavet chokolade. Det er også en god måde at få brugt eventuelle rester af smeltet chokolade fra andre projekter på.
https://www.arla.dk/opskrifter/chokoladeplade-med-fyld/

Sådan gør du

  • Smelt den mørke og hvide chokolade hver for sig. Bred den mørke chokolade ud på et stykke bagepapir (ca. 20 x 20 cm). Hæld den hvide chokolade ud over den mørke og lav evt. et marmoreret mønster med en gaffel. Drys med nødder, frø og tranebær. Lad chokoladepladen stivne ved stuetemperartur.
Energiindhold for hele retten:

5969 kJ / 1427 kcal

Næringsindhold pr. 100g

2147 kJ / 513 kcal

Energifordeling
Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 3,7 g
Protein: 7,5 % 9,5 g
Kulhydrat: 34,9 % 44 g
Fedt: 57,6 % 33,5 g
Relateret video
Hvordan smelter man chokolade

Karolines Køkkenskole guider dig igennem chokoladetemperering - og du skal bare sørge for: god chokolade, et vandbad, et chokoladetermometer og en god portion tålmodighed.

Ingredienser

150 g Mørk chokolade
50 g Hvid chokolade
3 spsk Grofthakkede mandler, peanuts eller valnødder
3 spsk Græskarkerner og hampefrø
2 spsk Tranebær