Cookie dough

Cookie dough

20 min
Fryseegnet
Cookie dough - helt simpelt. Og virkelig lækkert. Hvis du er vild med kagedej, så får du opskriften på den bedste cookie dough opskrift her. Tril dejen til små kugler og kom dem fx i hjemmelavet is eller spis dem, som de er. Cookie dejen er uden hævemidler og æg, da dejen spises rå. Vil du lave hjemmelavet cookie dough is, finder du link til en lækker vaniljeis i bunden af opskriften.
https://www.arla.dk/opskrifter/cookie-dough/

Sådan gør du

Cookie dough
  • Pisk smør, sukker, brun farin, mælk og vaniljesukker til det er lyst og luftigt.
  • Kom hvedemel og salt i smørblandingen sammen med chokoladen.
  • Tril evt. dejen til kugler - og kom dem på frost eller på køl.
Energiindhold for hele retten:

16953 kJ / 4052 kcal

Næringsindhold pr. 100g

1863 kJ / 445 kcal

Energifordeling
Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 1,2 g
Protein: 3,5 % 3,9 g
Kulhydrat: 56,1 % 61,4 g
Fedt: 40,4 % 20,4 g
Mere inspiration

Vil du lave hjemmelavet cookie dough is?

Hjemmelavet flødeis
60+ min
Hjemmelavet flødeis
(91)
Relateret video
Cookies

Klassiske amerikanske cookies - sprøde udenpå og bløde indeni... Og hvis der er noget de virkelig kan, derover på den anden side af atlanten, så er det at bage cookies.

Ingredienser

Cookie dough
150 g Blødt smør
125 g Sukker (ca. 1½ dl)
125 g Brun farin (ca. 1½ dl)
½ dl Mælk
2 tsk Vaniljesukker
250 g Hvedemel (ca. 4½ dl)
¾ tsk Groft salt
200 g Grofthakket mørk chokolade eller chokoladeknapper