Ca. 2 timer ved 200° - traditionel ovn.
41594 kJ / 9941 kcal
386 kJ / 92 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,8 g |
Protein: | 44,8 % | 10,2 g |
Kulhydrat: | 21,3 % | 4,8 g |
Fedt: | 33,9 % | 3,5 g |
Har du brug for hjælp til partering? Se hvordan du parterer kylling og andre fjerkræ som and, kalkun og gås med Karolines Køkkenskole.
1
Kalkun (ca. 3⅘ kg)
|
---|
50 g
Lyst brød uden skorpe
|
|
---|---|
2 dl
Mælk
|
|
3
Finthakkede bananskalotteløg
|
|
2
Æg
|
|
3 spsk
Frisk timian
|
|
2 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
700 g
Hakket kalvekød (ca. 12% fedt)
|
1¼ liter
Vand
|
|
---|---|
50 g
Smør
|
|
1 tsk
Groft salt
|
50 g
Smør - delt i 4 portioner
|
|
---|---|
12
Bananskalotteløg i kvarte
|
|
450 g
Champignoner i halve
|
|
225 g
Markchampignoner i halve
|
|
100 g
Østershatte revet i strimler
|
|
75 g
Rensede små shiitakesvampe
|
|
½ liter
Mælkesauce
|
|
1½ tsk
Groft salt
|
Hakket bredbladet persille
|
---|
500 g
Haricots verts
|
|
---|---|
2½ kg
Faste kartofler
|