Forårsruller i airfryer
Ny

Forårsruller i airfryer

60+ min
Fryseegnet
Lækre forårsruller med fyld af grøntsager; svampe, kål, løg og peberfrugt. Alle grøntsager kan bruges, så brug gerne dem, du har. Det er ikke så vanskeligt at lave hjemmelavede forårsruller - prøv selv med denne opskrift. Det tager dog lidt tid, så vælg evt. at lave en stor portion, når du er igang - og frys nogle af dem før de steges. Forårsrullerne bliver rigtig gode i airfryeren, men kan også pensles med olie og steges i ovnen eller dybsteges i olie. Server forårsrullerne med en sprød salat og chilidressing.
https://www.arla.dk/opskrifter/forarsruller-i-airfryer/

Sådan gør du

Forårsruller
  • Varm en sauterpande godt op og kom olien og karry på. Svits løg, hvidløg og ingefær i ca. 2 min. ved jævn varme.
  • Tilsæt champignoner og soja og steg i 5-10 min. ved kraftig varme til svampene er stegt tørre.
  • Tilsæt kål og fiskesauce og steg blandingen ved jævn varme i ca. 10 min. eller til kålen er faldet sammen.
  • Tilsæt forårsløg og peberfrugt de sidste par minutter. Smag til.
Sådan samler du forårsrullerne
  • Pak forårsrulledejen ud og læg den under et fugtigt viskestykke. Tag én plade ud ad gangen og placer den med den ene spids vend mod dig selv.
  • Kom ca. 2 spsk fyld på dejen og fold spidsen mod dig selv ind over fyldet. Stram dejen til om fyldet og rul et par gange. Fold siderne ind og rul igen.
  • Pensl den sidste spids med lidt vand. Rul forårsrullen færdig og fortsæt med resten.
Dressing
  • Rør creme fraiche sammen med sød chili sauce og soja og stil den på køl til servering.
  • Steg forårsrullerne i airfryeren - ca. 6 min. på hver side ved 200°. Server dem med sprød salat og dressing.

Forårsrullerne kan steges i ovnen. Pensl dem med olie og steg dem ca. 15 min. ved 225° - traditionel ovn. Vend dem efter 10 min.

Forårsrullerne kan fryses rå. Dybsteg forårsrullerne direkte fra fryseren uden at tø dem først.

Energiindhold for hele retten:

6984 kJ / 1669 kcal

Næringsindhold pr. 100g

410 kJ / 98 kcal

Energifordeling
Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 1,6 g
Protein: 10,4 % 2,5 g
Kulhydrat: 57,8 % 13,9 g
Fedt: 31,8 % 3,5 g
Relateret video
Sådan snitter du kål

Vil du gøre kål på dit kålhoved? Karolines Køkkenskole viser, hvordan du nemt snitter kål som rødkål, hvidkål, spidskål og savojkål. 

Ingredienser

Forårsruller - ca. 20 stk.
2 tsk Rapsolie
1 tsk Karry
1 Finthakket løg
2 Finthakket fed hvidløg
2 spsk Fintrevet frisk ingefær
400 g Finthakkede champignoner
2 spsk Sojasauce
400 g Fintsnittet hvidkål eller spidskål
2 spsk Fiskesauce
50 g Snittede forårsløg
75 g Finthakket rød peberfrugt
20 plader Frossen, optøet forårsrulledej (ca. 19 x 19 cm)
Dressing
2 dl Creme fraiche
½ dl Sød chilisauce
½ dl Sojasauce
Tilbehør
Sprød salat lavet af fx kål, gulerod og forårsløg