Skal du lave denne ret til mange, er det nemmere at bruge tørret spaghetti. Beregn ca. 100 g tørret spaghetti pr. person. Og tilsæt først ærter og de øvrige grøntsager de sidste 2 min. af kogetiden.
I stedet for at bruge madlavningsfløde og pesto kan du bruge 200 g Buko® Grøn Pikant.
7669 kJ / 1833 kcal
333 kJ / 80 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,2 g |
Protein: | 31,8 % | 6,2 g |
Kulhydrat: | 37,8 % | 7,4 g |
Fedt: | 30,4 % | 2,7 g |
Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik.
500 g
Frisk pasta, fx tagliolini
|
|
---|---|
4 liter
Vand
|
|
4 tsk
Groft salt
|
8 stilke
Bladselleri i tynde skiver (ca. 200 g)
|
|
---|---|
1
Stort rødløg i tynde både (ca. 100 g)
|
|
300 g
Frosne ærter
|
2 dl
Madlavningsfløde
|
|
---|---|
3 spsk
Basilikumpesto
|
|
1 spsk
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
Groftkværnet peber
|
|
2 dåser
Afdryppet tun i vand
|
Blade af bladselleri
|
---|