En farverig og lækker tomatsalsa med ristede majskerner og solmodne tomater. Tomatsalsa har mange anvendelsesmuligheder - og du kan variere med både krydderier og grøntsager udover tomaterne. Server tomatsalsaen til fx quesadillas eller i en mexi bowl.
Sådan gør du
Majssalsa
Rist majskernerne ved kraftig varme ca. 5 min. - eller til de bliver let gyldne og begynder at poppe. Lad majskernerne køle helt af.
Vend tomater med chili og koriander.
Pisk olivenolie, limesaft, salt og sukker godt sammen og vend det sammen med tomatblandingen.
Tilsæt de afkølede majs og bland det godt sammen. Drys med korianderblade og flagesalt.
Tilføj mere chili til salsaen, hvis du ønsker en stærkere version.
Energiindhold for hele retten:
2987 kJ / 714 kcal
Næringsindhold pr. 100g
315 kJ / 75 kcal
Energifordeling
Energifordeling
Næringsindhold pr. 100g
Fiber:
-
2,3 g
Protein:
8,7 %
1,6 g
Kulhydrat:
47,9 %
8,9 g
Fedt:
43,4 %
3,7 g
Bliv i den sydamerikanske stemning og prøv endnu en quesadilla.