Du kan stege andre former for bønner fra dåse, fx kidney-, hvide eller sorte bønner. Sørg for at tørre dem godt, når du har skyllet bønnerne, så de ikke sprøjter i den varme olie.
8769 kJ / 2096 kcal
374 kJ / 89 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 3,2 g |
Protein: | 20,3 % | 4,5 g |
Kulhydrat: | 42,8 % | 9,4 g |
Fedt: | 36,9 % | 3,7 g |
Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik.
250 g
Kvark
|
|
---|---|
2½ spsk
Chrunchy peanutbutter
|
|
2 spsk
Brun farin
|
|
2 spsk
Finthakket løg
|
|
1 spsk
Finthakket rød chilipeber
|
|
1
Lille hakket fed hvidløg
|
|
1 spsk
Friskpresset limesaft
|
|
1 tsk
Sojasauce
|
|
25 g
Ristede kokosflager
|
3
Nektariner eller 1 mangofrugt i tynde stave (ca. 250 g)
|
|
---|---|
75 g
Hjertesalat i strimler
|
|
250 g
Dampede broccolini eller grøn asparges
|
|
1
Rød peberfrugt i lange strimler (ca. 200 g)
|
|
2
Gulerødder i lange stave (ca. 150 g)
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
16 plader
Rispapir (ca. 160 g)
|
|
1 dl
Frisk koriander
|
2 dåser
Butterbeans (ca. 800 g)
|
|
---|---|
1½ spsk
Rapsolie
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
1 spsk
Sorte sesamfrø
|
|
2 dl
Frisk koriander
|