Knasende sprødt og lækkert til osten. Prøv dem i stedet for kiks.
Sådan gør du
Bagetid:
Ca. ½ time ved 150° - traditionel ovn.
Kom mandler og nødder i en foodprocessor og hak dem fint ved hurtigste hastighed i ca. 15 sek. - uden at det bliver "mel".
Vend nødder og mandler sammen med kerner, frø, fedtstof, æg og de øvrige ingredienser. Rul blandingen ud mellem 2 stykker bagepapir (ca. 30 x 30 cm) - ret evt. kanterne lidt, fjern det øverste bagepapir og skær med fx et pizzahjul - 25 små firkanter (ca. 6 x 6 cm). Træk bagepapiret over på en bageplade og bag de små frø- og kerneknækbrød midt i ovnen. Tag dem ud og lad dem køle af på en bagerist - uden bagepapir.
Server de afkølede knækbrød sammen med ost og sirup.
Energiindhold for hele retten:
6678 kJ / 1596 kcal
Næringsindhold pr. 100g
2168 kJ / 518 kcal
Energifordeling
Energifordeling
Næringsindhold pr. 100g
Fiber:
-
9,1 g
Protein:
12,4 %
15,8 g
Kulhydrat:
5,3 %
6,8 g
Fedt:
82,3 %
48,2 g
Her en opskrift på et andet dejligt knækbrød - med en skøn smag og farve.