Søde beder og saltet ost i en tærte som ligner en pizza, kan kun blive en succes. En perfekt start på festen eller som vegetarisk indslag til buffeten.
Sådan gør du
Bagetid :
35-40 min. ved 200° - traditionel ovn.
Kog bederne i en tykbundet gryde i ca. 45 min. under låg. Skræl skindet af bederne med en urtekniv og skær i 0.5-1 cm tykke skiver.
Kom halvdelen af salatosten, kvark, æg, hvidløg, timian og peber i en skål og mos blandingen med en gaffel.
Placer tærtedejen på en plade med bagepapir. Fordel osteblandingen til ca. 3 cm fra tærtekanten. Læg bede skiverne på, smuldr den sidste halvdel af salatosten på toppen og tryk det hele let.
Energiindhold for hele retten:
8606 kJ / 2057 kcal
Næringsindhold pr. 100g
742 kJ / 177 kcal
Energifordeling
Energifordeling
Næringsindhold pr. 100g
Fiber:
-
1,3 g
Protein:
16,8 %
7,3 g
Kulhydrat:
28,9 %
12,6 g
Fedt:
54,3 %
10,9 g
Ingredienser
Dej
1 pakke
Tærtedej (ca. 30 cm i diameter)
Fyld
400 g
Blandede beder fx bolsjebeder, rødbeder og gule beder