Kom efteråret på glas med denne skønne græskarchutney med kvæder eller æbler. Græskarchutneyen smager godt sammen med ost eller til krydrede varme retter.
Sådan gør du
Blancher sennepsfrøene i kogende vand i ca. 2 min. og lad dem dryppe af.
Kom sennepsfrøene i en gryde sammen med græskar, kvæde eller æble og de øvrige ingredienser.
Kog chutneyen ved svag varme og under låg i ca. ½ time.
Tag låget af gryden og kog chutneyen i yderligere ca. ½ time eller til væden er kogt næsten væk - rør af og til. Smag til.
Kom chutneyen på glas og lad den trække tildækket i køleskabet i mindst 1 døgn.
Energiindhold for hele retten:
4651 kJ / 1112 kcal
Næringsindhold pr. 100g
349 kJ / 84 kcal
Energifordeling
Energifordeling
Næringsindhold pr. 100g
Fiber:
-
1,2 g
Protein:
3,4 %
0,7 g
Kulhydrat:
92,3 %
19 g
Fedt:
4,3 %
0,4 g
Prøv at servere græskarchutney'en til denne skønne lammecurry.