Udskift fx æbler og grønkålschips med rå, skrællede jordsokker og salte mandler.
Du kan bruge frosset, hakket grønkål i stedet for friskhakket i suppen - men de duer altså ikke til at lave grønkålschips af.
9753 kJ / 2331 kcal
266 kJ / 64 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,3 g |
Protein: | 13,7 % | 2,1 g |
Kulhydrat: | 52,5 % | 8,2 g |
Fedt: | 33,8 % | 2,4 g |
Karolines køkken viser, hvordan du nemt knuser eller hakker et fed hvidløg.
15 g
Smør
|
|
---|---|
2
Finthakkede løg (ca. 200 g)
|
|
5
Finthakkede fed hvidløg
|
|
400 g
Skrællede kartofler i grove tern
|
|
1½ liter
Grøntsagsbouillon
|
|
5 dl
Madlavningsfløde
|
|
400 g
Fintnittet grønkål
|
|
2 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
2
Store æbler i små tern
|
|
---|---|
40 g
Grofthakkede, ristede hasselnøddekerner
|
|
100 g
Grønkålsblade, tilberedt som grønkålschips - se link under opskrift
|
240 g
Landbrød
|
---|