9580 kJ / 2290 kcal
267 kJ / 64 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,2 g |
Protein: | 26,7 % | 4,2 g |
Kulhydrat: | 45,1 % | 7,1 g |
Fedt: | 28,2 % | 2 g |
Vil du servere en mør og saftig bøf er kvaliteten altafgørende. Karolines Køkkenskole viser her én metode til, hvordan du udvælger og steger en bøf, så den bliver helt perfekt.
1 liter
Vand
|
|
---|---|
1 kg
Skrællede kartofler (ca. kg)
|
|
25 g
Smør
|
|
4 spsk
Sød chilisauce
|
|
250 g
Kvark
|
|
2 tsk
Groft salt
|
1
Flanksteak (ca. 400 g)
|
|
---|---|
1 tsk
Rapsolie
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
15 g
Smør
|
|
---|---|
250 g
Rensede grønne bønner
|
|
2
Røde peberfrugter i lange strimler (ca. 250 g)
|
|
1 spsk
Finthakket rød chilipeber (ca. spsk)
|
|
2
Æbler i tynde både, fx gråsten (ca. 250 g)
|
|
2 spsk
Græskarkerner
|
|
¾ tsk
Groft salt
|
|
1 dl
Grofthakket bredbladet persille (ca. dl)
|