Det er forskelligt, hvor spicy/hot man foretrækker sin bønnegryde. Du kan selvfølgelig skrue op for chilien både i pico de galloen og i bønnegryden. Er der stadig trang til mere - så drys chiliflager på.
7965 kJ / 1904 kcal
299 kJ / 71 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 3,2 g |
Protein: | 20,6 % | 3,6 g |
Kulhydrat: | 59,4 % | 10,4 g |
Fedt: | 20 % | 1,6 g |
Lyst til mere flirten med mexicansk inspiration?
Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik.
400 g
Cherrytomater i kvarte
|
|
---|---|
1
Finthakket rødløg (ca. 75 g)
|
|
1 spsk
Finthakket grøn chilipeber
|
|
1½ spsk
Friskpresset limesaft
|
|
¾ tsk
Groft salt
|
|
3 dl
Frisk koriander
|
2 dåser
Bønner, fx sorte bønner og kidneybønner (ca. 800 g)
|
|
---|---|
1 dåse
Hakkede tomater med hvidløg
|
|
300 g
Frosne majskerner
|
|
3
Grønne peberfrugter i store tern (ca. 300 g)
|
|
1 spsk
Koncentreret grøntsagsfond eller bouillonpulver
|
|
1 tsk
Tørrede chiliflager
|
|
1 tsk
Stødt spidskommen
|
|
1 tsk
Groft salt
|
2 dl
Fraiche
|
|
---|---|
100 g
Tortillachips med salt
|