Bagt butternut med hot honey
45 min
•
Arbejdstid: 15 min
•
Tilberedningstid: 30 min
•
Ovnbagt, karamelliseret butternut squash med hot honey og sprøde valnødder er farverig, sød og stærk. Og bedst af alt nem, fordi det er alt på en plade - et godt koncept i hverdagen. En nem hot honey opskrift med butternut squash til efterårdage.
Ny
Ingredienser
|
1
Butternutsquash (ca. 1 kg)
|
|
|---|---|
|
2
Rødløg i tynde både
|
|
|
25
Valnøddekerner
|
|
|
3 spsk
Olivenolie
|
|
|
3
Rosmarinkviste
|
|
|
1½ spsk
Honning
|
|
|
1½ tsk
Salt
|
|
|
skal fra 1
Citron
|
Topping
|
50 g
Salatost
|
|
|---|---|
|
½ tsk
Tørrede chiliflager
|
|
|
½ dl
Hakket persille
|
Sådan gør du
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Sørg for at sprede græskar og løg godt ud på pladen, så der er lidt afstand imellem dem. Så får begge dele mest muligt farve i ovnen.
Du kan bruge hokkaido græskar i stedet for butternutsquash eller en blanding af dem.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
573 kJ / 137 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 2,1 g |
| Protein: | 3 g |
| Fedt: | 10,9 g |
| Kulhydrat: | 7 g |