Hytteost-blinis med creme, rejer og røget laks
30 min
•
En lille lækker sag til gæsterne - eller som snackmad til natmad. Bløde lækre blinis med fisk og skaldyr.
Ingredienser
Hytteost-blinis
|
2
Æg
|
|
|---|---|
|
150 g
Hytteost
|
|
|
1 spsk
Fint klippet purløg
|
|
|
5 spsk
Hvedemel
|
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
|
Friskkværnet peber
|
|
|
25 g
Smør
|
Creme
|
4 spsk
Hytteost
|
|
|---|---|
|
1 spsk
Mayonnaise
|
|
|
½ tsk
Grov sennep
|
|
|
1
Nip groft salt
|
|
|
Friskkværnet peber
|
|
100 g
Røget laks
|
|
|---|---|
|
100 g
Frosne, optøede rejer
|
|
|
½ liter
Fintstrimlet icebergsalat
|
Pynt
|
Dildkviste
|
|---|
Sådan gør du
Hytteost-blinis
Creme
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
556 kJ / 133 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 0,2 g |
| Protein: | 10,6 g |
| Fedt: | 7,5 g |
| Kulhydrat: | 5,8 g |