Er det svært at skaffe beder, så kan du nemt erstatte dem med gulerødder.
9506 kJ / 2272 kcal
436 kJ / 104 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,2 g |
Protein: | 21,8 % | 5,6 g |
Kulhydrat: | 53,1 % | 13,6 g |
Fedt: | 25,1 % | 3 g |
Skøn traditionel ret med æbler - nem og hurtig aftensmad.
Karolines Køkkenskole viser, hvordan du koger ris – med den helt rette konsistens. Og du vil få ros og ikke ris for dine ris.
20 g
Smør
|
|
---|---|
2
Gule beder i halve tynde skiver (ca. 200 g)
|
|
3
Porrer i ringe (ca. 300 g)
|
|
½ liter
Karrysauce
|
|
400 g
Wokstrimler af okseklump
|
|
1
Rød chilipeber i tynde ringe (ca. 3 spsk)
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
2
Æbler i små tern, fx gråsten (ca. 350 g)
|
125 g
Skyllede brombær
|
---|
Finhthakket porretop og rød chilipeber i tynde ringe
|
---|
240 g
Basmatiris - koges
|
---|