I stedet for de røgede mandler, i det sprøde drys, kan du blande persille og citronskal med små stykker stegt bacon. Hvis du synes suppen er for tyk, kan du tilsætte ekstra bouillon.
Suppen kan fryses.
8959 kJ / 2141 kcal
384 kJ / 92 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,4 g |
Protein: | 12,8 % | 2,9 g |
Kulhydrat: | 57,3 % | 13 g |
Fedt: | 29,9 % | 3,1 g |
Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik.
20 g
Smør
|
|
---|---|
500 g
Skrællede kartofler i mindre stykker
|
|
5
Grofthakkede løg (ca. 375 g)
|
|
3
Små hakkede fed hvidløg
|
|
¾ liter
Grøntsagsbouillon
|
|
2½ dl
Madlavningsfløde
|
|
1 tsk
Friskpresset citronsaft
|
|
1½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
75 g
Grofthakkede røgede mandler
|
|
---|---|
2 dl
Hakket bredbladet persille
|
|
1 spsk
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
300 g
Landbrød
|
---|