Konfekt med lakrids og hvid chokolade
30 min
•
&format=webp)
Hjemmelavet konfekt formet som marcipanjuletræer. Lav de fineste små stykker julekonfekt med den perfekte kombination af lakrids, citron og hvid chokolade. De er dekorative og den perfekte konfekt til julebordet eller som en fin hjemmelavet gave.
Ingredienser
200 g
Marcipan
|
|
---|---|
1 tsk
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
|
2 tsk
Friskpresset citronsaft
|
|
1 tsk
Knust rålakrids
|
150 g
Hvid chokolade
|
---|
Pynt
Finthakkede grønne usaltede pistacienødder
|
---|
Sådan gør du
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Opbevar konfekten tørt og køligt i en lukket beholder.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
2064 kJ / 493 kcal
Energifordeling
Energi pr 100 g | |
---|---|
Fiber: | 2 g |
Protein: | 8 g |
Fedt: | 28,8 g |
Kulhydrat: | 50,7 g |
