Krydret bønnesnack i airfryer

Krydret bønnesnack i airfryer

Knasende og krydrede bønner med den skønneste ostedip - tilberedt i en airfryer. De krydrede bønnesnacks er lavet af butterbeans eller limabønner, som har en god størrelse, når herlighederne skal dyppes i ostecremen med krydderurter. Bønnerne er krydret med blandt andet hvidløgspulver og cayennepeber, men du kan sagtens bruger andre krydderier. Aifryeren er genial til bønnesnacks, da den tilbereder hurtigt og effektivt, fordi ovnen ikke skal forvarmes inden brug - og den lille ovn er med til at gøre bønnerne ekstra sprøde. Server disse lækre og krydrede bønnesnacks næste gang du har lyst til noget ekstra lækkert.
https://www.arla.dk/opskrifter/krydret-bonnesnack-i-airfryer/

Sådan gør du

Bagetid i airfryer:

Ca. 15 min. ved 180°.

Krydret bønnesnack
  • Sigt lagen fra bønnerne og skyl dem.
  • Bland majsstivelse, hvidløgspulver, cayennepeber, salt og peber sammen i en skål.
  • Kom bønnerne i krydderiblandingen og vend dem godt rundt. Vend olie i bønnerne og kom dem i en airfryer.
  • Drys rosmarin over bønnerne og bag dem - ryst kurven et par gange undervejs.
Ostedip
  • Blend osten med krydderurter og peber i en foodprocessor - til cremen er glat. Server dippen til de sprøde bønner.

Du kan også bage bønnerne i ovnen i ca. ½ time ved 180°. Bønnerne bliver dog ikke helt lige så sprøde, men smager mindst lige så godt.

Energiindhold for hele retten:

3430 kJ / 820 kcal

Næringsindhold pr. 100g

566 kJ / 135 kcal

Energifordeling
Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 3,6 g
Protein: 20,1 % 6,7 g
Kulhydrat: 28,5 % 9,5 g
Fedt: 51,4 % 7,9 g
Mere inspiration

En virkelig lækker dip med bagte peberfrugter, salatost og hvidløg.

Relateret video
Krydret bønnesnack i airfryer

Krydrede bønner med den skønneste ostedip - tilberedt i en airfryer - se hvor nemt det er.

Ingredienser

Krydret bønnesnack
1 dåse Butterbeans
1 spsk Majsstivelse
1 tsk Hvidløgspulver
½ tsk Cayennepeber
¼ tsk Groft salt
Friskkværnet peber
1 spsk Olivenolie
2 spsk Plukkede rosmarinkviste
Ostedip
150 g Salatost
1 dl Krydderurter, fx basilikum, oregano, persille (ca. 25 g)
Friskkværnet peber