There is a license error on this site:
License has expired
The Web site remains functional, but this message will be displayed until the license error has been corrected.

To correct this error:If you do not have a license file, please request one from EPiServer License Center.
Kvarkkage - Lækker opskrift på frisk kage med kvark, citron og cremefraiche | Arla
Kvarkkage

Kvarkkage

60+ min Dessert
Fryseegnet
Kvarkkage er en lidt overset kage, der både minder om cheesecake og om lagkage. Her bruger vi hjemmebagte lagkagebunde og kvarkkagen er virkelig lækker, frisk og svampet. Er du til en mere sprød kage, kan du udskifte lagkagebundene med en kiksebund. Denne kvarkkage kan du sagtens servere til dessert og du kan ovenikøbet lave den dagen i forvejen. Pynt evt. med årstidens frugt eller bær.
Mere inspiration

Mon ikke alle kan lide chokolademousse? - prøv.....

Chokolademousse
60+ min
Chokolademousse
(333)
Velbekomme!
Variation

I stedet for lagkagebunde, kan du lave kvarkkagen med én bund bestående af 125 g fuldkornshvedekiks og 75 g smeltet smør. Smuldr kiksene i det smeltede smør og bland det sammen. Anbring en springform (uden bund) på et serveringsfad og pres kikseblandingen ud heri. Hæld kvarkcremen over og stil kagen tildækket i køleskabet i mindst 4 timer. Pynt med friske bær, halve vindruer, fine strimler af citronskal og eller rød skovsyre.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

13847 kJ / 3310 kcal

Næringsindhold pr. 100g

1045 kJ / 250 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 0,4 g
Protein: 9,9 % 6,1 g
Kulhydrat: 50,4 % 31 g
Fedt: 39,7 % 11,2 g

Ingredienser

Bæredygtighed
Bæredygtighed
Andelsselskabet
Andelsselskabet
Arla Karolines Køkken® App
Arla Karolines Køkken® App
Køb merchandise
Køb merchandise