Mon ikke alle kan lide chokolademousse? - prøv.....
I stedet for lagkagebunde, kan du lave kvarkkagen med én bund bestående af 125 g fuldkornshvedekiks og 75 g smeltet smør. Smuldr kiksene i det smeltede smør og bland det sammen. Anbring en springform (uden bund) på et serveringsfad og pres kikseblandingen ud heri. Hæld kvarkcremen over og stil kagen tildækket i køleskabet i mindst 4 timer. Pynt med friske bær, halve vindruer, fine strimler af citronskal og eller rød skovsyre.
13847 kJ / 3310 kcal
1045 kJ / 250 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,4 g |
Protein: | 9,9 % | 6,1 g |
Kulhydrat: | 50,4 % | 31 g |
Fedt: | 39,7 % | 11,2 g |