Grøntsagerne i din kylling i karry, kan du jo skifte som du lyster, prøv fx med æblebåde, rødløg og sukkerærter. Giv retten mere styrke med frisk eller tørret chili.
10969 kJ / 2622 kcal
607 kJ / 145 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,3 g |
Protein: | 26,6 % | 9,5 g |
Kulhydrat: | 52,9 % | 18,9 g |
Fedt: | 20,5 % | 3,4 g |
400 g
Kyllingeinderfileter
|
|
---|---|
2 tsk
Rapsolie
|
|
1 spsk
Karry, fx madraskarry
|
|
1 dl
Grøntsagsbouillon
|
|
200 g
Edamamebønner
|
|
1
Rød peberfrugt i lange strimler (ca. 150 g)
|
|
1 bundt
Forårsløg i tynde, skrå ringe (ca. 100 g)
|
|
1 spsk
Fintrevet frisk ingefær
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
2½ dl
Madlavningsfløde
|
½
Mangofrugt i tern (ca. 150 g)
|
---|
240 g
Sorte ris - koges
|
---|