Marineret mørbrad

Marineret mørbrad

1 timer Hovedret
Marineret mørbrad - et nemt og populært valg, når der skal kræses lidt om gæster. Mørbrad er et saftigt stykke kød, som er nem og ligetil at tilberede. Marinaden består af hvidløg, soja, farin og chili, hvilket giver den perfekte balance mellem salt og sødme. Mørbraden brunes i panden, hvorefter den braiserer i den krydrede og søde marinade. En nem og super lækker opskrift på marineret mørbrad.
Mere inspiration

En lynhurtig salat med lune ostetern og sprøde croutoner.

Velbekomme!
Tips

Vil du have kødet mere gennemstegt så steg kødet videre til en centrumtemperatur på fx 58°. og lad mørbraden hvile mindst 10 minutter.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

3377 kJ / 807 kcal

Næringsindhold pr. 100g

637 kJ / 152 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 0,2 g
Protein: 46 % 17,2 g
Kulhydrat: 20,8 % 7,8 g
Fedt: 33,2 % 5,7 g
Relateret video
Sådan afpudser du en svinemørbrad

Det er hurtigt og nemt at afpudse en svinemørbrad. Karolines Køkkenskole viser dig, hvordan du med få trin afpudser en svinemørbrad.

Ingredienser

Bæredygtighed
Bæredygtighed
Andelsselskabet
Andelsselskabet
Arla Karolines Køkken® App
Arla Karolines Køkken® App
Køb merchandise
Køb merchandise