Ca. 25 min. ved 200° - traditionel ovn.
8743 kJ / 2090 kcal
376 kJ / 90 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,6 g |
Protein: | 22,6 % | 5 g |
Kulhydrat: | 43,1 % | 9,5 g |
Fedt: | 34,3 % | 3,5 g |
Vil du gøre kål på dit kålhoved? Karolines Køkkenskole viser, hvordan du nemt snitter kål som rødkål, hvidkål, spidskål og savojkål.
800 g
Skrubbede eller skrællede kartofler
|
|
---|---|
½ tsk
Groft salt
|
|
400 g
Medisterpølse
|
|
1 spsk
Honning
|
|
60 g
Serrano skinke i tynde skiver
|
300 g
Fintsnittet rødkål
|
|
---|---|
¾ tsk
Groft salt
|
|
250 g
Kvark
|
|
1 spsk
Dijon-honningsennep
|
|
200 g
Fintsnittet spidskål
|
|
2
Æbler i tern (ca. 250 g)
|
|
3 spsk
Tørrede tranebær
|
Ristede græskarkerner
|
---|