Nektarinsalat er en skøn sommersalat med rucola, nektariner, oliven og salatost. Nektarinsalaten er virkelig velsmagende og nem at lave - og er et supergodt eksempel på at sødt og salt i salater er et godt mix. Server nektarinsalaten sammen med stegt eller grillet kød.
Sådan gør du
Fordel rucolaen i bunden af et serveringsfad.
Anret nektariner, rødløg og oliven oven på salatbladene.
Dryp olie og citronsaft over salaten og drys med salt og peber.
Smuldr osteternene og kom dem på toppen af salaten. Server - fx med godt brød eller til stegt kød.
Salaten kan også tilberedes med ferskner eller blommer.
Energiindhold for hele retten:
2435 kJ / 582 kcal
Næringsindhold pr. 100g
435 kJ / 104 kcal
Energifordeling
Energifordeling
Næringsindhold pr. 100g
Fiber:
-
1,2 g
Protein:
14,9 %
3,8 g
Kulhydrat:
26,3 %
6,7 g
Fedt:
58,8 %
6,9 g
Ingredienser
50 g
Renset rucolasalat
4
Modne nektariner eller ferskener i både (ca. 300 g)