Øllebrød - til baby

Øllebrød - til baby

15 min
Server denne klassiske øllebrød til baby med revet æble og smørklat til morgenmad. En mild, nærende og fyldig øllebrød uden øl. Øllebrøden er velegnet til babyer i alderen 6-9 måneder.
https://www.arla.dk/opskrifter/ollebrod---til-baby/

Sådan gør du

  • Skær rugbrødet i små tern. Kom brød og vand i en tykbundet gryde. Bring blandingen i kog og lad den koge ved svag varme og under låg i ca. 10 min. Rør af og til, og tilsæt evt. en smule ekstra vand. Blend øllebrøden, fx med en stavblender, til en jævn blanding. Tilsæt til sidst ½ dl tilskudsblanding.
  • Server øllebrød med æble og smør. Tilsæt lidt af tilskudsblanding efterhånden, som din baby spiser. Tilskudsblandingen køler både grøden ned og giver en god konsistens.

Er din baby klar til mad med grovere konsistens, så er det ikke nødvendigt at blende øllebrøden.

Energiindhold for hele retten:

938 kJ / 224 kcal

Næringsindhold pr. 100g

341 kJ / 81 kcal

Energifordeling
Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 1,6 g
Protein: 7,3 % 1,5 g
Kulhydrat: 46,4 % 9,3 g
Fedt: 46,3 % 4,3 g

Ingredienser