2½ - 3 timer ved 150° - traditionel ovn.
Porchettaen smager dejligt til fx en salat af grønkål med æble og jordskokker eller rødkålssalat med appelsin, valnød og salatost, glaserede kartofler og rodfrugter.
Resterne kan anvendes til lækre flæskestegsburgere.
23214 kJ / 5548 kcal
916 kJ / 219 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,5 g |
Protein: | 32 % | 17,2 g |
Kulhydrat: | 3,5 % | 1,9 g |
Fedt: | 64,5 % | 16 g |
Næsten samme kødstykke - men alligevel helt anderledes.
Få inspiration til hvordan du laver perfekte brunede kartofler med Karolines Køkkenskole.
1
Griseslag (ca. 2 kg)
|
|
---|---|
1½ spsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
75 g
Tørrede abrikoser i tynde strimler
|
|
4
Små finthakkede fed hvidløg
|
|
1 spsk
Finthakket frisk rosmarin
|
|
½ dl
Finthakket frisk salvie
|
|
175 g
Revet cheddar- og maasdammerost
|
|
50 g
Finthakkede soltørrede tomater
|
|
1
Finthakket skalotteløg (ca. 60 g)
|
|
1 tsk
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
|
Bomuldssnor
|