Rejesalat med Rhode island dressing
1 time
•

En generøs frokostsalat, hvor det er besværet værd selv at pille rejerne.
Ingredienser
Rhode island dressing
2 dl
Fraiche
|
|
---|---|
½ dl
Sød chilisauce
|
|
3-5 dråber tabascosauce
|
|
¼ tsk
Havsalt, fx maldon
|
800 g
Rejer med skal (ca. 200 g)
|
|
---|---|
2
Modne avocadoer
|
|
½
Agurk
|
|
1
Salatløg i tynde skiver
|
|
1 spsk
Friskpresset citronsaft
|
|
½ tsk
Havsalt, fx maldon
|
|
Friskkværnet peber
|
125 g
Blandet salat, fx iceberg og rucola
|
---|
Pynt
Både af citroner (usprøjtede)
|
|
---|---|
Dildkviste
|
Tilbehør
200 g
Flutes
|
---|
Sådan gør du
Rhode island dressing
Ved serveringen
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
6192 kJ / 1480 kcal
Næringsindhold pr. 100g
339 kJ / 81 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,1 g |
Protein: | 19,3 % | 3,9 g |
Kulhydrat: | 41,6 % | 8,3 g |
Fedt: | 39,1 % | 3,6 g |
Relateret video
Sådan skærer du en avocado
Avocadoer kan drille lidt, når de skæres. Karolines Køkkenskole viser her et trick til, hvordan du nemt fjerner stenen fra en avocado.
