Rejesalat med Rhode island dressing

Rejesalat med Rhode island dressing

1 time
En generøs frokostsalat, hvor det er besværet værd selv at pille rejerne.

Sådan gør du

Rhode island dressing
  • Rør alle ingredienserne sammen. Stil dressingen tildækket i køleskabet i ca. ½ time. Smag til.
  • Pil rejerne. Flæk avocadoerne, fjern stenene og tag kødet ud med en teske. Skær agurkerne i mindre stykker. Bland løg, avocado, agurk, citronsaft, salt og peber i en skål.
Ved serveringen
  • Anret salaten på tallerkener og fordel herpå grøntsager og rejer. Pynt med dild og server dressing og brød til.
Mere inspiration

Hjemmelavet hønsesalat med bacon, champignon og asparges - skøn opskrift.

Hønsesalat
45 min
Hønsesalat
(11)
Velbekomme!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

8446 kJ / 2019 kcal

Næringsindhold pr. 100g

456 kJ / 109 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,1 g
Protein: 34,8 % 9,3 g
Kulhydrat: 31,2 % 8,4 g
Fedt: 34 % 4,2 g
Relateret video
Sådan skærer du en avocado

Avocadoer kan drille lidt, når de skæres. Karolines Køkkenskole viser her et trick til, hvordan du nemt fjerner stenen fra en avocado.

Ingredienser

Rhode island dressing
2 dl
Sød chilisauce
½ dl
3-5 dråber tabascosauce
Havsalt, fx maldon
¼ tsk
Rejer med skal (ca. 200 g)
800 g
Modne avocadoer
2
Agurk
½
Salatløg i tynde skiver
1
Friskpresset citronsaft
1 spsk
Havsalt, fx maldon
½ tsk
Friskkværnet peber
Blandet salat, fx iceberg og rucola
125 g
Pynt
Både af citroner (usprøjtede)
Friske dildkviste
Tilbehør
Flutes
200 g