Ca. 15 min. ved 200° - traditionel ovn.
Ca. 15 min. ved 175° - traditionel ovn.
12809 kJ / 3061 kcal
1304 kJ / 312 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 3,5 g |
Protein: | 13,8 % | 10,6 g |
Kulhydrat: | 15,3 % | 11,7 g |
Fedt: | 70,9 % | 25 g |
80 g
Solsikkekerner (ca. 1¼ dl)
|
|
---|---|
250 g
Fintrevne rødbeder
|
|
100 g
Hvedemel (ca. 1¾ dl)
|
|
4 spsk
Rapsolie
|
|
100 g
Groftrevet lagret cheddarost
|
|
½ tsk
Groft salt
|
50 g
Skyllede grønkålsblade uden stilke og ribber
|
|
---|---|
1 tsk
Rapsolie
|
|
¼ tsk
Flagesalt
|
100 g
Groftrevet lagret cheddarost
|
|
---|---|
1
Pære i tynde skiver (ca. 100 g)
|
|
50 g
Grofthakkede mandler
|
|
1 spsk
Olivenolie
|