Rugbrød med stuvede kantareller

Rugbrød med stuvede kantareller

30 min
Sæsonen for kantereller er kort, så spis løs mens de er her!
https://www.arla.dk/opskrifter/rugbrod-med-stuvede-kantareller/

Sådan gør du

  • Svits svampene i smør i en stegepande til alt vandet er fordampet - ca. 5 min. Smag til med salt og peber. Tilsæt fløden og kog ind til det halve. Tag panden af varmen. Tilsæt osten og lad den smelte. Server de stuvede kantareller på brødskiverne. Pynt med fintskåret salatløg eller porre.
Energiindhold for hele retten:

7070 kJ / 1690 kcal

Næringsindhold pr. 100g

714 kJ / 171 kcal

Energifordeling
Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 3,4 g
Protein: 10,3 % 4,3 g
Kulhydrat: 26,6 % 11,2 g
Fedt: 63,1 % 12,2 g
Relateret video
Sådan snitter du løg

Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik. 

Ingredienser

450 g Rensede kantareller
25 g Smør
Et drys groft salt
Friskkværnet peber
2 dl Piskefløde
75 g Revet cheddar- og maasdammerost (ca. dl)
4 skiver Groft rugbrød
Pynt
Fintskåret salatløg eller porre