Sarah Bernhardt kager
Lækre Sarah Bernhardt kager med sprøde makroner og chokoladecreme. Pynt kagerne efterhånden som de bliver dyppet i den smeltede chokolade med dit yndlingspynt. Denne opskrift er en af dem, som har givet flest forbrugerspørgsmål - fordi den ikke altid lykkedes. Det viste sig næsten altid, at det var fordi forbrugerne lavede dobbelt portion - uden at øge indkogningstiden tilsvarende.
Ingredienser
Chokoladecreme
2 dl
Piskefløde
|
|
---|---|
75 g
Mørk chokolade
|
30
Makroner (ca. 4 cm i diameter)
|
---|
200 g
Smeltet mørk chokolade
|
---|
Pynt
Tørrede blomster, frysetørret hindbær eller guldstøv
|
---|
Sådan gør du
Chokoladecreme
Samling af Sarah Bernhardt kagerne
Chokoladeovertræk
Vil du lave dobbelt portion skal du også koge chokoladeblandingen dobbelt så lang tid, og det tager længere tid for cremen at blive iskold. Du kan også lave kagerne med lys mælkechokolade eller med lyst fyld og mørkt overtræk.
Kagerne kan fryses. Tø dem op på køkkenbordet i ca. ½ time.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
10897 kJ / 2604 kcal
Næringsindhold pr. 100g
1813 kJ / 433 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,1 g |
Protein: | 5,2 % | 5,6 g |
Kulhydrat: | 34,2 % | 36,5 g |
Fedt: | 60,6 % | 29,7 g |
Karolines Køkkenskole guider dig igennem chokoladetemperering - og du skal bare sørge for: god chokolade, et vandbad, et chokoladetermometer og en god portion tålmodighed.