Arla nu
Opskrifter
Opskrifter, viden og inspiration
Opskrifter
Råvarekalender
Arla®s Leksikon
Artikler
Indkøbsliste
Lav din egen madplan
Produkter
Vores brands
Alle brands
Arla®
Arla® 24
Arla A38®
Arla® ØKO
Arla® Protein
Arla Cultura®
Arla® JÖRĐ
Arla Karolines Køkken®
Arla® Klovborg
Arla® LactoFREE
Arla Protino®
Arla Unika®
Baby&Me® Organic
Cheasy®
Buko®
Matilde®
Riberhus®
Kærgården®
Yoggi®
Castello®
Lurpak®
Babymad
Fløde
Koldskål
Laktosefri
Morgenmad
Mælk
Ost
Smør- og smørbar
Yoghurt
Økologi
Nye produkter
Produkter A-Å
Omtanke
Om Arla
Arla
Opskrifter
Scrambled æg med hytteost
Scrambled æg med hytteost
10 min
•
Kommentarer
Røræg med hytteost er nemt, lækkert og tilfredsstiller de flestes sult til både morgenmad og frokost.
Sådan gør du
Pisk æggene sammen med salt og peber.
Smelt smørret i en pande ved kraftig varme.
Tilsæt æggeblandingen og varm æggene ved jævn varme i ca. 3 min. under konstant omrøring - indtil æggene har samlet sig og væden er fordampet.
Tag panden af varmen og kom halvdelen af hytteosten på toppen.
Drys med purløg og peber og server straks med resten af hytteosten.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
1944 kJ / 465 kcal
Næringsindhold pr. 100g
456 kJ / 109 kcal
Energifordeling
Energifordeling
Næringsindhold pr. 100g
Fiber:
-
0 g
Protein:
43 %
11,5 g
Kulhydrat:
5,5 %
1,5 g
Fedt:
51,5 %
6,3 g
Ingredienser
¼ tsk
Groft salt
3
Æg
Friskkværnet peber
10 g
Smør
250 g
Hytteost
½ dl
Fintklippet purløg
Andre gode forslag
60+ min
Porretærte med bacon og hytteost
(43)
60+ min
Spinattærte
(11)
20 min
Sød kartoffel med spejlæg og hytteost
(5)
30 min
Frittata med perlespelt, svampe og hytteost
(30)
60+ min
Stenalderbrød med hytteost
(51)
30 min
Kartoffelpandekage
(7)
Se mere
Omtanke
Andelsselskabet
Køb merchandise