Scrambled æg med hytteost

Scrambled æg med hytteost

10 min
Røræg med hytteost er nemt, lækkert og tilfredsstiller de flestes sult til både morgenmad og frokost.
https://www.arla.dk/opskrifter/scrambled-ag-med-hytteost/

Sådan gør du

  • Pisk æggene sammen med salt og peber.
  • Smelt smørret i en pande ved kraftig varme.
  • Tilsæt æggeblandingen og varm æggene ved jævn varme i ca. 3 min. under konstant omrøring - indtil æggene har samlet sig og væden er fordampet.
  • Tag panden af varmen og kom halvdelen af hytteosten på toppen.
  • Drys med purløg og peber og server straks med resten af hytteosten.
Energiindhold for hele retten:

1944 kJ / 465 kcal

Næringsindhold pr. 100g

456 kJ / 109 kcal

Energifordeling
Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 0 g
Protein: 43 % 11,5 g
Kulhydrat: 5,5 % 1,5 g
Fedt: 51,5 % 6,3 g

Ingredienser

¼ tsk Groft salt
3 Æg
Friskkværnet peber
10 g Smør
250 g Hytteost
½ dl Fintklippet purløg