Soufflé med æbler, nødder og mynteflødeskum

Soufflé med æbler, nødder og mynteflødeskum

Dessert
Vi har ladet Det Grønne Museum og Frilandsmuseet udfordre os med opskrifter og ingredienser fra danmarkshistoriens tidligste tider! I den tidligere middelalder havde eksotiske krydderier og krydderurter fra klosterhaven en fremtrædende plads i køkkenet og det var almindeligt, at man sødede sin hverdagsmad med honning.
Velbekomme!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

10296 kJ / 2461 kcal

Næringsindhold pr. 100g

1134 kJ / 271 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,1 g
Protein: 6,4 % 4,2 g
Kulhydrat: 22,7 % 15,1 g
Fedt: 70,9 % 21,8 g
Relateret video
Sådan pisker du flødeskum

Vil du have perfekt pisket flødeskum? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole pisker et luftigt og cremet flødeskum.

Ingredienser