Ca. 10 min. ved 200° - traditionel ovn.
8356 kJ / 1997 kcal
479 kJ / 114 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,2 g |
Protein: | 20 % | 5,6 g |
Kulhydrat: | 25 % | 7,1 g |
Fedt: | 55 % | 7,1 g |
15 g
Smør
|
|
---|---|
1
Finthakket løg (ca. 75 g)
|
|
1
Stort finthakket fed hvidløg
|
|
450 g
Frossen hakket spinat
|
|
½ liter
Madlavningsfløde
|
|
2 dl
Vand
|
|
1 spsk
Grøntsagsbouillon-pulver
|
|
⅛ tsk
Fintrevet muskatnød
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
4 skiver
Brød
|
|
---|---|
100 g
Revet cheddar- og maasdammerost
|
|
2 spsk
Solsikkekerner
|
4
Smilende æg
|
---|