Sprøde naanbrød med flødeost,  serrano skinke og edamamebønner
  • Arla
  • Opskrifter
  • Sprøde naanbrød med flødeost, serrano skinke og edamamebønner

Sprøde naanbrød med flødeost, serrano skinke og edamamebønner

10 min
Indbydende sprøde naanbrød med flødeost, serrano skinke, bønner og hvidløgsspirer.
https://www.arla.dk/opskrifter/sprode-naanbrod-med-flodeost--serrano-skinke-og-edamamebonner/

Sådan gør du

  • Rist naanbrødene og afkøl dem let.
  • Halver dem og smør dem med flødeost.
  • Fordel serrano skinke, halvdelen af bønnerne og spirer på brødene.
  • Læg brødene på en tallerken, server resten af bønnerne til og drys med dukkah.
Energiindhold for hele retten:

4638 kJ / 1109 kcal

Næringsindhold pr. 100g

950 kJ / 227 kcal

Energifordeling
Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 2,8 g
Protein: 15,7 % 8,8 g
Kulhydrat: 45,3 % 25,3 g
Fedt: 39 % 10 g

Ingredienser

2 Naanbrød
100 g Pikant flødeost
4 skiver Serrano skinke
1 dl Optøede edamamebønner
½ dl Løgspirer
1 tsk Dukkah eller sorte sesamfrø