Stegt fisk på jordskokmos
•
&format=webp)
En moderne version af brændende kærlighed - her med fisk og jordskokker.
Ingredienser
Jordskokmos
1 kg
Kartofler (ca. kg)
|
|
---|---|
500 g
Jordskokker
|
|
1 dl
Madlavningsfløde
|
|
25 g
Smør
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
8 skiver
Bacon (ca. 125 g)
|
---|
25 g
Smør
|
|
---|---|
200 g
Svampe, fx kantareller
|
|
4 spsk
Hakket persille
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
600 g
Filet af brosme, lyssej eller torsk
|
Sådan gør du
Jordskokmos
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
402 kJ / 96 kcal
Energifordeling
Energi pr 100 g | |
---|---|
Fiber: | 1,4 g |
Protein: | 6,3 g |
Fedt: | 3,7 g |
Kulhydrat: | 9,3 g |
Relateret video
Sådan fileterer du torsk
Der er ingen ben i at filetere fisk – lær hvordan du nemt fileterer torsk med Karolines Køkkenskole.
