Når du steger i en wok (og i det hele taget) er det en god idé at bruge 2 redskaber, fx 2 træspatler. Du har meget bedre styr over tingene og kan vende rundt uden at ødelægge råvarerne.
6879 kJ / 1644 kcal
257 kJ / 61 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,3 g |
Protein: | 21,4 % | 3,2 g |
Kulhydrat: | 48,6 % | 7,4 g |
Fedt: | 30 % | 2,1 g |
Lyst til mere wok? Prøv også wok med kylling, nudler og grøntsager.
Blomkålsris er en nem måde at få flere grøntsager på. Karolines Køkkenskole viser, hvordan du hurtigt laver blomkålsris.
250 g
Kvark
|
|
---|---|
1 tsk
Fintrevet frisk ingefær
|
|
1 tsk
Friskpresset citronsaft
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
2 spsk
Vand
|
10 g
Smør
|
|
---|---|
750 g
Groftrevet blomkål
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
1 spsk
Rapsolie
|
|
---|---|
4
Store gulerødder i tynde strimler (ca. 300 g)
|
|
2
Røde og gule peberfrugter i strimler (ca. 300 g)
|
|
3
Porrer i ringe (ca. 500 g)
|
|
150 g
Bælgede edamamebønner
|
|
1 dl
Light kokosmælk
|
|
2 tsk
Sambal oelek
|
|
1 tsk
Groft salt
|
240 g
Naanbrød
|
---|