Ca. 10 min. ved 200° - tradionel ovn.
Skal det gå ekstra hurtigt, kan den hjemmelavede marmelade erstattes af 3 dl færdigkøbt marmelade (ca. 350 g).
Syltesukker er sukker, der indeholder pektin, som får marmeladen til at gelere. Bruger du almindeligt sukker, skal pektin (geleringspulver, fx melatin) tilsættes marmeladen.
12090 kJ / 2890 kcal
1094 kJ / 262 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,9 g |
Protein: | 3,9 % | 2,5 g |
Kulhydrat: | 51 % | 32,8 g |
Fedt: | 45,1 % | 13,3 g |
En anden dejlig version af roulade.
Vil du have perfekt pisket flødeskum? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole pisker et luftigt og cremet flødeskum.