Arla Madløjer Efterår
Hent inspiration til efterårsferien med

ARLA® MADLØJER

Sjove aktiviteter til efterårs­ferien

Arlas Britta Surland inviterer hele familien med på inspirerende og sjove efterårs madløjer og viser, hvordan mad og madlavning med børn kan blive til oplevelser, der kan strække sig over hele dagen. Vi hjælper på vej med how-to videoer og opskrifter, så både store og små kokke kan være med i køkkenet.

Børn bager selv

Frida bager live

Se eller gense livebagning med Frida på 10 år - og bag selv med derhjemme. Find opskriften nedenfor, tryk på videoen og vær med, når Frida guider dit barn i køkkenet. Anbefales (næsten) uden hjælp fra forældre fra 9 år og op. Under 9 år, så er det godt at have mor eller far med i køkkenet.

Børn bager selv
How-to-video

MINIPANDEKAGER

Lær at lave de populære minipandekager fra sociale medier – også kaldet ”pancake cereal”. Perfekt til efterårsferien, da de kræver liiidt tålmodighed. Farv dem med spinat, kakao eller frugtfarve og server dem med mælk, yoghurt eller som topping på is. Klik på filmen og se hvordan.

minipandekager

Sådan laver du verdens pæneste græskar

Står den også på græskar og udskæring hjemme hos jer? Udskæring af græskar er en alletiders familieaktivitet - og så pynter det på verandaen eller uden for døren. Her er de bedste tips og tricks, som hjælper dig til det bedste resultat.

Arla Madløjer Halloween græskar
How-to-video

CHILI CON CARNE - LAVET OVER BÅL

Selvom kalenderen siger efterår, er madlavning over bål er en hyggelig ferieaktivitet for hele familien, når vejret er godt. Britta giver her tips til, hvordan du laver mad over bål. Her laver hun chili con carne. Klik på filmen og se hvordan.

CHILI CON CARNE - LAVET OVER BÅL
How-to-video

HJEMMELAVET SMØR

Har du nogensinde prøvet at lave dit eget smør? Klik på filmen og se, hvor nemt det er. 

HJEMMELAVET SMØR
Arla Fonden, Too Good To Go og Arla inviterer til

Madspildsskole i efterårsferien

Kunne du tænke dig at lære at lave sund og lækker mad med rester og overskudsråvarer? Så vær med når Arla Fonden, Too Good To Go og Arla inviterer familier med i køkkenet, til en sjov og lærerig madoplevelse. Det hele foregår i Staldkøkkenet i Kødbyen, hvor kokke og madguider fra Arla Fondens Madlejr og Too Good To Go, lærer voksne og børn at trylle selv de mest slatne grøntsager om til lækre måltider. Maden spiser i sammen i jeres familie når workshoppen er slut, og resterne, dem tager I selvfølgelig med hjem!

Workshop-billetten inkluderer en fuldt udstyret arbejdsstation til hele familien samt alle råvarer til madlavningen. Derudover får I lidt inspiration og en lille gave med hjem.

Det koster kun 100kr. pr. familie, så skynd jer at sikre en billet i dag!

Arla og TOO GOOD TO GO

Tag din familie med på gårdbesøg

I efterårsferien åbner Arla igen stalddøren, når vi inviterer familier på gårdbesøg. Skab en hyggelig efterårsdag med familie, ved at tage på et gratis gårdbesøg hos en af vores landmænd.

Gårdene holder åbent i forskellige tidsperioder, hvor det kun vil være muligt at besøge gården for én familie/gruppe på maks. 15 personer i samme smittekæde. Besøgene er revet væk og der er kun få besøg tilbage på listen. Vi arbejder på at kunne tilbyde flere gårdbesøg i fremtiden. I mellemtiden er det muligt at skrive sig på ventelisten for besøg til efterårsferien.

Vi holder åbent i perioden 10. – 18. oktober.

Gårdbesøg for familier

Bedre madvaner til næste generation

I Arla synes vi, at vi har et særligt ansvar for at sikre gode og bæredygtige madvaner hos den næste generation.

Derfor er vi også glade for, at op mod 300.000 børn (og voksne) hvert eneste år vælger at deltage i vores forskellige initiativer, så vi sammen sikrer bedre madvaner overalt i Danmark.

Bedre madvaner