ARLA® MADLØJER

Det er hyggeligt at bage med børnene

Bagning er et hyggeligt tidsfordriv til weekender og fridage. Her på siden har vi samlet vores bedste madløjer og opskrifter på sjove og hyggelige bageprojekter. Tag børnene med i køkkenet og kom i gang med at bage brød, kager og andet lækkert bagværk.

Frida bager

Bag med, når Frida på 10 år laver lækre græskarmuffins. Klik på linket nedenfor og find opskriften, som du kan følge, mens du ser Frida “live-bage”. Hvis du er under 9 år, anbefaler vi, at mor og far er med på sidelinjen.

Frida bager

Lær at bage græskarboller

Boller, der ligner og er fulde af græskar. Se med i videoen, når Frida og hendes mor Britta bager denne lækre og nemme opskrift på boller.

 
Lær at bage græskarboller

#børnikøkkenet

Bageidéer til dig og børnene

Bagning er andet end almindelige brød og boller - det er sprøde snacks til mellemmåltidet, velsmagende indslag til festen og lækkert indhold til madpakken. Se vores bedste og sjoveste bageopskrifter for børn nedenfor.

Jordbærkager på den nemme måde

Jordbærkager behøver bestemt ikke at være svære at lave. Følg med, når Frida og Alfred laver lækre jordbærkager uden så meget besvær.

Jordbærkager på den nemme måde

Vælg selv fyldet på din kage

Med denne kage kan du helt selv vælge fyldet, som skal på - og så er den endda nem at lave. Se med i videoen, når Frida på 10 år viser dig, hvordan den laves.

Vælg selv fyldet på din kage

Kreative fastelavnsboller

Fastelavnsboller er et kæmpe hit - og ikke kun til fastelavn. Tag børnene med i køkkenet og lav disse sjove og kreative fastelavnsboller. Det gør ikke noget, hvis de ikke ser perfekte ud. Så længe I har det sjovt. Og de smager helt sikkert godt.

Kreative fastelavnsboller

Idéer til sjove kager for børn

Mange børn er vilde med kage. Så hvorfor ikke lære dem, hvordan de selv bager dem? Vi har samlet en række sjove og lækre kageopskrifter, som børn nemt kan være med til at lave.