Sandwichbrød

Sandwichbrød

60+ min Mellemmåltid Morgenmad og brunch Madpakke
Fryseegnet
Duften af nybagt sandwichbrød - det er noget helt særligt. En nem og enkel opskrift på sandwichbrød med hvedemel og fuldkornsmel (alle former for fuldkornsmel kan bruges). Dejen røres på maskine, hvorefter det hæver af to omgange for at give brødet den luftige struktur. Sandwichbrødet kan serveres til morgenmad, i madpakken eller til mellemmåltidet.
Mere inspiration

Brug sandwichbrødet til en klassisk club sandwich.

Club Sandwich
45 min
Club Sandwich
(9)
Velbekomme!
Frysetip

Skær brødet i skiver og læg smørrebrødspapir imellem skiverne, så er det nemt at tage det antal skiver ud, du skal bruge.

Tip

Du kan bage brødet som et firkantet toastbrød ved at lægge et stykke bagepapir henover formen og derefter en bageplade, som skal blive på brødformen under hele bagningen.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

9539 kJ / 2280 kcal

Næringsindhold pr. 100g

1023 kJ / 245 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 2,3 g
Protein: 11,8 % 7,1 g
Kulhydrat: 68,5 % 41,2 g
Fedt: 19,7 % 5,5 g

Ingredienser