Du kan bage brødet som et firkantet toastbrød ved at lægge et stykke bagepapir henover formen og derefter en bageplade, som skal blive på brødformen under hele bagningen.
Skær brødet i skiver og læg smørrebrødspapir imellem skiverne, så er det nemt at tage det antal skiver ud, du skal bruge.
9578 kJ / 2289 kcal
1028 kJ / 246 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,1 g |
Protein: | 11 % | 6,6 g |
Kulhydrat: | 68,9 % | 41,7 g |
Fedt: | 20,1 % | 5,6 g |
50 g
Smør
|
|
---|---|
3½ dl
Mælk
|
|
20 g
Gær
|
|
400 g
Hvedemel (ca. dl)
|
|
100 g
Fuldkorns ølandshvedemel
|
|
1½ tsk
Groft salt
|
|
1 tsk
Sukker
|