Open sandwich med ost og avocado

Open sandwich med ost og avocado

15 min
Når en bolle med ost skal være lidt mere end bare en hurtig snack eller ostemad, kan den forvandle sig til dagens dejligste måltid. Blød og sprød og fuld af smag.

Sådan gør du

  • Flæk bollerne og rist dem sprøde på en brødrister.
  • Smør dem med aioli og læg osten herpå.
  • Vend avocadoskiverne med citronsaft og anret dem sammen med radiser og hasselnødder ovenpå.
  • Drys med flagesalt, pynt med skovsyre og server.

Ingredienser

Grovboller
2
Mayonnaise med hvidløg - aioli
25 g
Skæreost
4 skiver
Avocadoer i lange skiver (ca. 225 g)
2
Friskpresset citronsaft
1 spsk
Radiser i tynde skiver
1 dl
Ristede, grofthakkede hasselnøddekerner
1 dl
Flagesalt
1 tsk
Skovsyre