Mexi toast
Toast er ikke bare skinke og ost, og slet ikke denne Mexi toast ... Toasten er egentlig et meget smart måltid. Et måltid praktisk samlet mellem to stykker brød, så det er lige til at tage med på farten. I denne mexi toast, går vi som navnet antyder, i en mexicansk retning. Det er koriander, avokado og tortillachips, der giver mexi toasten sit mexicanske islæt. Blandingen af tomat og rødløg giver en fornemmelse af en salsa. Og så er hele herligheden bundet sammen af lækker cheddarost. Vi syntes at denne vegetariske mexi toast lever fuldt op til sit navn.
Ingredienser
Mexi toast
2
Avocadoer
|
|
---|---|
2
Tomater i tern
|
|
2
Groftsnittede rødløg
|
|
1 bundt
Grofthakket frisk koriander
|
|
25 g
Smør
|
|
4 skiver
Surdejsbrød
|
|
100 g
Revet cheddarost
|
|
75 g
Tortillachips med salt
|
Tilbehør
1 dl
Creme fraiche
|
---|
Sådan gør du
Mexi toast
Prøv at toaste brødene med tortillachipsene på toppen. Det giver en mere integreret fornemmelse.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
9531 kJ / 2278 kcal
Næringsindhold pr. 100g
843 kJ / 202 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,2 g |
Protein: | 10,7 % | 5,3 g |
Kulhydrat: | 35,2 % | 17,5 g |
Fedt: | 54,1 % | 12,3 g |
Avocadoer kan drille lidt, når de skæres. Karolines Køkkenskole viser her et trick til, hvordan du nemt fjerner stenen fra en avocado.