Fløden dag er hver dag

Fløde indgår i den danske madkultur som et produkt, der kan sættes i forbindelse med både nydelse og luksus. Både som smagsfremhævende ingrediens i madlavningen, i en dejlig mormordressing eller som flødeskum på konditorkagen eller den hjemmelavede dessert.

Vi har laktosefri fløde, piskefløde, madlavningsfløde og økologisk fløde. Fælles for det hele er, at det produceret af vores dygtige danske landmænd.

Vidste du at?

  • At piskefløde er fra naturens side cremet, blød og også ret sød?
  • At fløde tager smag af det koen spiser?
  • At jo koldere fløden er, jo lettere er den at piske?
  • At fedtprocenten skal være over 30%, for at fløden kan piskes til skum?
  • At du kan fryse fløde ned?
  • At man kan få laktosefri fløde?
  • At det er hurtigere at piske økologisk fløde end konventionel?