Arla fløde

FLØDENS DAG ER HVER DAG

Flødens dag er hver dag

Fløde indgår i den danske madkultur som et produkt, der kan sættes i forbindelse med lige dele nydelse og luksus. Det er den helt uundværlige ingrediens i de klassiske retter som flødekartofler, flødestuvet spinat og rødgrød med fløde, og det er prikken over i’et i konditorkagen og din hjemmelavede dessert. Og hvad med at prøve at lave dine egne flødekarameller? Du finder alt fra laktosefri fløde, piskefløde, madlavningsfløde og økologisk fløde hos os, og fælles for det hele er, at det er produceret af vores dygtige danske landmænd.

Vidste du at?

  • At piskefløde er fra naturens side cremet, blød og også ret sød?
  • At fløde tager smag af det koen spiser?
  • At jo koldere fløden er, jo lettere er den at piske?
  • At fedtprocenten skal være over 30%, for at fløden kan piskes til skum?
  • At du kan fryse fløde ned?
  • At man kan få laktosefri fløde?
  • At det er hurtigere at piske økologisk fløde end konventionel?
Fløde

Vil du vide mere om fløde?

Vi har samlet nogle artikler til dig, der gerne vil blive klogere på fakta om fløde. Herunder kan du finde information om flødetyper og generel viden om fløde.

Arlas flødeprodukter