Pandekager til aftensmad? Røde linserpanderkager - nemme og virkelig lækre.
Du kan undlade vaniljesukker, kardemomme og citronskal. Er der klumper i pandekagedejen så brug en stavblender til at blende dejen klat. Server pandekagerne med dit yndlingssyltetøj, friske bær, is eller citronsaft og sukker.
Læg bagepapir mellem pandekagerne, når du fryser dem ned. Så kan du nemt tage det ønskede antal op igen.
Lav dejen dagen før og lad den hvile i køleskabet natten over.
5404 kJ / 1292 kcal
696 kJ / 166 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,9 g |
Protein: | 14,6 % | 6 g |
Kulhydrat: | 44 % | 18 g |
Fedt: | 41,4 % | 7,8 g |
Er du vild med pandekager, men i tvivl om, hvordan man laver dem? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole tryller pandekager frem.