Du kan undlade vaniljesukker, kardemomme og citronskal. Er der klumper i pandekagedejen så brug en stavblender til at blende dejen klat. Server pandekagerne med dit yndlingssyltetøj, friske bær, is eller citronsaft og sukker.
Lav dejen dagen før og lad den hvile i køleskabet natten over.
Læg bagepapir mellem pandekagerne, når du fryser dem ned. Så kan du nemt tage det ønskede antal op igen.
5404 kJ / 1292 kcal
696 kJ / 166 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,9 g |
Protein: | 14,6 % | 6 g |
Kulhydrat: | 44 % | 18 g |
Fedt: | 41,4 % | 7,8 g |
Nemme pandekager der smager og giver lyst til at bage flere.
150 g
Hvedemel (ca. 2½ dl)
|
|
---|---|
1 spsk
Vaniljesukker
|
|
1½ tsk
Stødt kardemomme
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
1
Citronskal (usprøjtet) - skal herfra
|
|
4 dl
Mælk
|
|
50 g
Smør
|
|
3
Æg
|