Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet!

GODE OPSKRIFTER UDVIKLET I KAROLINES KØKKEN®

Find inspiration i vores mere end 4500 opskrifter

Opskrifter

MADLAVNING GJORT NEMT OG LIGETIL

Hjælp til inspiration. Til indkøbslisten. Til indkøbet. Vi arbejder hele tiden på at optimere din indkøbsproces, så du kan spare tid. Med Click&Cook® har vi gjort det nemmere for dig at handle, så du kun skal koncentrere dig om madlavningen.

Læs mere

Din Madplan

Nu kan du få leveret din personlige madplan lige til døren. Karolines Køkken® kommer med et forslag og du tilpasser efter din smag.

Få din personlige madplan leveret!

Tøm Køleskabet

Vælg hvilke ingredienser du har i dit køleskab og som du ønsker at have med i retten. Tryk på knappen "Se hvad du kan lave", scroll ned og se vores forslag.

Populære temaer

Nyhed!

Karolines Køkken® Økologisk Let Mornaysauce

Karolines Køkken® Økologisk Let Mornaysauce er en krydret mælkesauce med en tydelig ostesmag.  Det lave fedtindhold betyder at Karolines Køkken Økologisk Let Mornaysauce nemt indgår i en balanceret hverdagskost. Prøv den fx. i en lækker grøntsagslasagne eller en smagfuld one pot.

Læs mere
Nyhed

Ny kogebog fra Karolines Køkken

Vil du give gaver, som vækker minder? Så kig forbi Karolines Køkken Shop. 

Find kogebogen og mange andre fine ting fra Karolines Køkken her.

Køb kogebogen her
Find inspiration

Opskrifter

Få 4.500 lækre opskrifter fra Karolines Køkken her! Se billederne og bliv inspireret. Tilmeld dig ugens madplan og gem dine egne madopskrifter.

Hvad enten det er sommer, efterår, vinter eller forår, er der altid en anledning til at servere lækker mad - også for dig der går efter de fedtfattige madopskrifter. God fornøjelse i køkkenet!